Wij laten ons bedrijf (ramen, sanitair, kantoren, kantine) al enige jaren schoonmaken door Alex Service Schoonmaak & dienstverlening. Dit wordt altijd keurig gedaan en alles volgens afspraak. Wij zijn daarom erg content met de werkzaamheden van Alex Service Schoonmaak & dienstverlening en bevelen dit bedrijf dan ook aan een ieder aan die gebruik wil maken van hun service.

Autobedrijf Pals & van Tilburg


 


 

 

Al ruim 5 jaar is Alex Service Schoonmaak & dienstverlening onze vaste glazenwasser en zetten wij hun in voor meerdere schoonmaak klussen. Dit allemaal naar volle tevredenheid. Wij zijn blij met de goede en meedenkende service.

Hakvoort Professional


 


 

 

De samenwerking en het geleverde werk door Alex Service Schoonmaak & dienstverlening is prettig. Er wordt goed werk geleverd tegen een goede prijs. Verder hebben we geen omkijken naar de planning. Dat wordt door Alex Service Schoonmaak & dienstverlening zelf bijgehouden en geregeld.

Zuidberg

Al heel wat jaren maken wij bij Univé Emmeloord gebruik van de diensten die Alex Service Schoonmaak & dienstverlening biedt.

 

Mijn ervaring is dat ze service bieden in de breedste zin van het woord, namelijk: dagelijkse schoonmaak van de werkplekken, ramen wassen, afvoeren van afval en alles wat wij op gebied van schoonmaak en dergelijke wensen. Dit gaat altijd in overleg met Alex en Sietske die zich flexibel opstellen en kijken op welke manier zij ons van dienst kunnen zijn.

 

Maar ook de dagelijkse contacten met onze vaste schoonmaakster Nannie verlopen soepel. Tijdens de verbouwing hier heeft zij bijvoorbeeld bepaalde delen van het kantoor niet gedaan en aan andere delen extra aandacht besteed. Doordat we een vaste schoonmaakster hebben voelt het vertrouwd om haar hier rond te laten lopen. Ik merk dat ze dit vertrouwen ook vanuit haar werkgever krijgt waardoor zij zich verantwoordelijk voelt voor ‘haar kantoor’. Als er sprake is van een invalkracht wegens vakantie, dan wordt dat altijd aangegeven en als het kan wordt er eerst kennisgemaakt.

 

Alex Service Schoonmaak & dienstverlening vind ik een persoonlijke organisatie waarmee goede afspraken te maken zijn die worden nagekomen. De service die zij zeggen te bieden maken ze wat mij betreft meer dan waar!

Univé Emmeloord

Klantbeoordeling insturen!

alex service

 

Als u een beoordeling over ons werk wilt insturen kunt u dat via dit formulier doen. Vul het formulier in, voeg een korte beoordeling toe. Heeft u een uitgebreide beoordeling voeg die dan als bestand (Word) toe.

Vul hier de uitkomst van de som in